Auditorka potravin z Bureau Veritas hovoří o kvalitě českého masa

Auditorka potravin z Bureau Veritas hovoří o kvalitě českého masa

 

Maso je součástí jídelníčku většiny lidí. V posledních letech získává konvenční produkce masa špatnou pověst a ve společnosti se šíří řada nepravdivých tvrzení. Maso je přitom součástí jídelníčku většiny lidí. Jak to je doopravdy s kvalitou masa u nás a jak bychom měli maso nakupovat a skladovat? Na otázky odpovídala doktorka Hana Brožková z Bureau Veritas. 

Češi mají maso a masné výrobky v oblibě.  Tradiční zabijačka, tatarák s osmaženým topinkami, grilované steaky nebo tradiční svíčková k nedělnímu obědu a rohlík se šunkou ke svačině. Jak moc ale zajímá zákazníky u nás kvalita? Dáváme jí přednost před kvanititou? A je pravda, že jsou uzeniny z Německa kvalitnější než ty naše?

V 10 + 1 otázkách jsme si povídali s doktorkou Hanou Brožkovou z firmy Bureau Veritas, která je auditorkou hygieny a bezpečnosti potravin.

Více v odkazu: zde